Ekonomiassistent

Publiceringsdatum: 2024-09-02

Är du på jakt efter en karriär inom administration, ekonomi, juridik? Ett spännande jobb som ekonomiassistent hos SJR in Sweden AB väntar på dig - varför inte söka idag? Om du vill arbeta heltid hos SJR in Sweden AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Denna tjänst finns tillgänglig i Malmö som är tjänsteorten. SJR in Sweden AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom ekonomiassistent. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Låt SJR in Sweden AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som ekonomiassistent! Ansök seast tisdag den första oktober 2024.


Jobbannons

Om tjänsten

Just nu får vi in många spännande uppdrag där våra kunder har behov av en erfaren ekonomiassistent: Är du en noggrann och erfaren ekonomiassistent på jakt efter ditt nästa uppdrag? Har du erfarenhet av att arbeta både med leverantörsreskontra och kundreskontra? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig! Skicka in din ansökan redan idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos SJR kommer du att arbeta ute hos någon av våra kunder som ofta är av välkänt varumärke.

Ofta förekommande arbetsuppgifter:

  • Hantera kund- och leverantörsreskontra
  • Fakturering
  • Stämma av huvudbokskonton och säkerställa korrekt redovisning.
  • Vara delaktig i månads- och årsbokslut
  • Följa upp och analysera betalningsflöden.

Lämplig bakgrund

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har en universistet- eller högskoleutbildning inom ekonomi. Ett krav är att du har 1-2 års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, kan excell och är allmänt systemkunnig.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen är du noggrann, analytisk, och prestigelös. Du är en person med god samarbetsförmåga, är kommunikativ och har lätt för att interagera med många delar inom bolaget. Vi ser att du har ett stort engagemang i ditt arbete, ett inre driv och har lätt för att jobba med täta deadlines.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jennie Olsson på jennie.olsson@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2024-10-01.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som stöttar dig i din utveckling.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSJR in Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566523980
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeEkonomiassistent
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

SJR in Sweden AB söker en person till denna tjänst som ekonomiassistent med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som ekonomiassistent hos SJR in Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2024-10-01.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Ekonomiassistent

SJR in Sweden AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Malmö.

2024-09-12

Mer info

Ekonomiassistent för uppdrag i Malmöregionen

Meritmind AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Malmö.

2024-09-10

Mer info

Ekonomiassistent på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

PersonalExpressen AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Malmö.

2024-09-03

Mer info