Ekonomiassistent sökes till Samhällsbyggnads förvaltning

Publiceringsdatum: 2024-10-10

Letar du efter möjligheter att arbeta inom administration, ekonomi, juridik? Letar du efter en chans att arbeta som ekonomiassistent på Malmö Personal AB? Nu är det möjligt. Malmö Personal AB söker en medarbetare på heltid som vill arbeta tills vidare. Kan det vara du?

Att bo i närheten av Malmö kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Malmö Personal AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som ekonomiassistent. De har just nu ett ledigt jobb som ekonomiassistent som kan vara av intresse för dig. Du har fortfarande tid att söka jobbet som ekonomiassistent hos Malmö Personal AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är lördag den nionde november 2024.


Jobbannons

Malmö Personal arbetar med fokus på personalförsörjning, inhyrning av chefer, korttidsbemanning, Search och Headhunting samt Karriärändring. Malmö Personal är också samarbetspartners till Norlandias familjetjänster.Vi utgår från våra kontor i Malmö och Stockholm.Malmö Personal erbjuder via sina konsulter hög kompetens och lång erfarenhet inom rekrytering, uthyrning, karriärändring och förmedling av all kommunal personal.

Malmö Personal söker en administratör/ekonomiassistent för inhyrning till en teknisk förvaltning i Malmöregionen

Kvalifikationer: 

Kommunal erfarenhet av diarieföring, arkivering, avgifter och i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom en teknisk förvaltning är ett måste. Ange gärna i ansökan vilka samhälls tekniska datorprogram som du har arbetat i tidigare. Du måste kunna uttrycka dig väl i i tal och skrift, vara strukturerad och flexibel och kan leverera resultat. Du måste ha adekvat utbildning för uppdraget

Omfattning är inhyrning 100% under ca 6 månader, därefter anställning hos aktuell kommun. 

Anställningsformer: Anställd hos Malmö Personal under de första månaderna för  senare fast anställning hos kund. Start 1 januari 2025

Skicka din CV till länken nedan

Eller ring Connie Winsborn 072 313 88 00 för mer information

Lön/arvode: Löneanspråk anges senare

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnMalmö Personal AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5568972524
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeEkonomiassistent
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Malmö Personal AB söker en person till denna tjänst som ekonomiassistent med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som ekonomiassistent hos Malmö Personal AB skickar du in din ansökan senast 2024-11-09.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Ekonomiassistent på deltid sökes

Performiq AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Malmö.

2024-10-16

Mer info

Ekonomiassistent på 50% till kund i Malmö

SJR in Sweden AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Malmö.

2024-10-09

Mer info

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra med start omgående

Bravura Sverige AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Malmö.

2024-10-16

Mer info