Ekonomiassistent på deltid sökes

Publiceringsdatum: 2024-10-16

Letar du efter anställning inom administration, ekonomi, juridik? Vill du ta steget att arbeta som ekonomiassistent hos Performiq AB? Nu har du möjligheten. Sök nu om du är intresserad av att arbeta deltid hos Performiq AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Denna tjänst finns tillgänglig i Malmö som är tjänsteorten. Performiq AB har just nu ett ledigt jobb som ekonomiassistent. Performiq AB letar efter erfaren ekonomiassistent som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är fredag den åttonde november 2024.


Jobbannons

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Vi söker nu en ekonomiassistent på deltid (50%) till vår kund i Malmö. Vi erbjuder en varierande roll med möjlighet att utvecklas och få insyn i flera ekonomiprocesser. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och vara en viktig del av verksamheten. Vid behov kan det även finnas möjlighet att arbeta några extra timmar, framför allt i samband med månadsbokslut.

För att söka tjänsten har du annan sysselsättning såsom annat deltidsarbete, kontrakt med en idrottsförening eller är studerande och du är flexibel med dina tider. Vi ser gärna att du är tillgänglig under en längre period.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

  • Bankavstämningar
  • Kontroll av systemkörningar
  • Återbetalningar
  • Avstämning av valutakonto (bank)
  • Månadsbokslut för ansvariga konton, framför allt relaterat till bank

Personprofil

Vi söker dig som har:

  • ett intresse av att lära dig mer om ekonomi
  • en positiv inställning och som trivs med att arbeta i team
  • erfarenhet av Excel
  • viljan att arbeta självständigt och noggrant med arbetsuppgifterna

Övrigt

Start: Omgående

Omfattning: 50% gärna tiden 8-12 måndag - fredag

Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med möjlighet till vidare anställning direkt hos vår kund.

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Vänligen notera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnPerformiq AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567852677
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeEkonomiassistent
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Performiq AB söker en person till denna tjänst som ekonomiassistent med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som ekonomiassistent hos Performiq AB skickar du in din ansökan senast 2024-11-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Ekonomiassistent sökes till Samhällsbyggnads förvaltning

Malmö Personal AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Malmö.

2024-10-10

Mer info

Ekonomiassistent på 50% till kund i Malmö

SJR in Sweden AB söker en person till tjänsten som ekonomiassistent i Malmö.

2024-10-09

Mer info

Fälttekniker sökes i Malmö på deltid.

Barona Professionals AB söker en person till tjänsten som it-tekniker/datatekniker i Malmö.

2024-10-03

Mer info