Junior Ekonomiansvarig

Publiceringsdatum: 2024-08-28

Är du intresserad av att jobba inom chefer och verksamhetsledare? Vill du ta steget att arbeta som ekonomichef hos Docupartner i Stockholm AB? Nu har du möjligheten. Docupartner i Stockholm AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Malmö då det är tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Docupartner i Stockholm AB i rollen som ekonomichef så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Sök jobbet som ekonomichef hos Docupartner i Stockholm AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast fredag den fjortonde februari 2025.


Jobbannons

Limhamnshus Industri söker en Junior Ekonomiansvarig

Limhamnshusgruppen är en dynamisk och växande privatägd företagsgrupp med rötterna i fastighetsbranschen. Idag omfattar vår verksamhet bolag inom fastigheter, industri, IT, reklam, finans och e-handel. Med över 600 anställda och moderna lokaler på Saltimporten i Malmö, har vi etablerat oss som en mångsidig och innovativ koncern.

Om tjänsten

Vi söker nu en driven och utvecklingsorienterad Junior Ekonomiansvarig till vårt huvudkontor i Malmö. I denna roll kommer du att få chansen att växa tillsammans med Limhamnshus Industri och spela en central roll i det operativa och strategiska ekonomiarbetet för vår verksamhet inom industrisektorn.

Rollen som Junior Ekonomiansvarig

Som Junior Ekonomiansvarig kommer du att få en nyckelroll i vår ekonomiavdelning. Du kommer att arbeta nära teamet, som idag består av fem medarbetare, och ta ansvar för den dagliga redovisningen och rapporteringen för samtliga bolag inom Limhamnshus Industri. Vi söker dig som befinner dig i början av din karriär eller har några års erfarenhet och redo att ta dig an en utmanande roll där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:

  • Chefsansvar för gruppen som idag består av fem medarbetare
  • Övergripande ansvar för samtliga bolag
  • Kvalitetssäkra den löpande redovisningen
  • Månadsbokslut och årsredovisning
  • Du är ytterst ansvarig för bankrapportering, skatt/moms, arbetsgivaravgifter
  • Integrering av nya bolag vid förvärv
  • Utveckla interna processer och internkontroll
  • Rapportering till Ekonomichef och VD

Vi söker dig som har några års erfarenhet och vill utvecklas inom ekonomi. Du är organiserad, noggrann och har ett öga för detaljer. Du gillar att skapa struktur i ditt arbete och strävar efter att leverera hög kvalitet i allt du gör.

Du har förmågan att planera och prioritera dina arbetsuppgifter och trivs med att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. Det är viktigt för dig att förstå helheten, och du har en metodisk och strukturerad arbetsstil.

Du uppskattar ett högt tempo och har en positiv attityd som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Vi ser att du har en kandidatexamen i ekonomi och några års erfarenhet, gärna från en större revisionsbyrå eller organisation.

Vi erbjuder

På Limhamnshus Industri erbjuder vi en arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas både personligt och professionellt. Vi har höga förväntningar på varandra och värdesätter en positiv och stödjande atmosfär. Förutom en attraktiv lönesättning kan vi erbjuda:

  • 30 dagars semester
  • Flextid och möjlighet till hybridarbete
  • Friskvårdsbidrag
  • Pensionsavsättning
  • Sjukförsäkringar och föräldralön

Tjänsten är på 100%, och vi ser gärna att du kan börja under hösten. Tester och referenstagning kan komma att bli aktuellt på slutkandidater.

I denna rekrytering av Limhamnshus Industri valt att samarbeta med DocuPartner. Samtliga frågor om tjänsten riktas till Rekryterare Linda Ström som nås på linda.strom@docupartner.se alternativt 070-825 08 10

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnDocupartner i Stockholm AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566197991
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeEkonomichef
YrkesområdeChefer och verksamhetsledare

Ansökan

Docupartner i Stockholm AB söker en person till denna tjänst som ekonomichef med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som ekonomichef hos Docupartner i Stockholm AB skickar du in din ansökan senast 2025-02-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Junior Accountants till Business Process Outsourcing på Rödl & Partner

Rödl & Partner Nordic AB söker en person till tjänsten som redovisningskonsult i Malmö.

2024-09-18

Mer info

Juniora revisionskonsulter | Region Syd

Ernst & Young AB söker en person till tjänsten som revisorsassistent i Malmö.

2024-09-17

Mer info

Junior supporttekniker sökes i Malmö!

Barona Professionals AB söker en person till tjänsten som helpdesktekniker/supporttekniker i Malmö.

2024-09-17

Mer info