Kundservicemedarbetare med ekonomifokus

Publiceringsdatum: 2024-08-20

Letar du efter ett jobb inom administration, ekonomi, juridik? Vill du ta steget att arbeta som ekonomikontorist hos Experis AB? Nu har du möjligheten. Vill du arbeta heltid hos Experis AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst 6 månader eller längre.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Malmö då det är tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom ekonomikontorist-branschen, har Experis AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Sök jobbet som ekonomikontorist hos Experis AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast torsdag den nittonde september 2024.


Jobbannons

Är du en noggrann och analytisk person med erfarenhet av kundservice? Vi söker nu en engagerad kundservicemedarbetare med fokus på fakturafrågor och ekonomi åt vår kund i Malmö!

Om rollen:

Du kommer att vara en del av ett dynamiskt team som hanterar frågor från företagskunder angående fakturor och betalningar. I din roll kommer du att ha daglig kontakt med både kunder och ekonomiavdelningen, där du ansvarar för utredningar och hantering av ärenden som kommer in. Du är företagets ansikte utåt och ser till att kundens frågor behandlas på ett professionellt och effektivt sätt. Arbetsmiljön präglas av ett starkt kundfokus och höga krav på service.

Vi söker dig som har:

  • Fullständiga gymnasiebetyg
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice
  • Tillgänglig omgående

Meriterande

  • Erfarenhet av att arbeta i SAP och Salesforce
  • Förståelse för bokföring och ekonomiska processer

Personliga egenskaper:

Vi letar efter dig som är noggrann och har en stark analytisk förmåga. Du har lätt för att se helheter och samband, samt är strukturerad och ansvarstagande i ditt arbetssätt. Eftersom arbetet innebär hantering av många parallella uppgifter, är det viktigt att du är stresstålig och kan prioritera dina arbetsuppgifter effektivt. Samarbetsförmåga, god kommunikation och prestigelöshet är avgörande i denna roll, då vi arbetar tätt tillsammans som ett team.

Om du är redo för en utmaning och vill bidra till att ge kunder en förstklassig serviceupplevelse, ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV snarast möjligt, urval och intervjuer sker löpande.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnExperis AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5568551104
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeEkonomikontorist
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Experis AB söker en person till denna tjänst som ekonomikontorist med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som ekonomikontorist hos Experis AB skickar du in din ansökan senast 2024-09-19.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Dansktalande kundservicemedarbetare till Renault Nordic!

Barona Professionals AB söker en person till tjänsten som kundtjänstmedarbetare i Malmö.

2024-09-09

Mer info

Medicinsk sekreterare, vik, med chefsstödsuppdrag till VE Geriatrik i Malmö

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som medicinsk sekreterare i Malmö.

2024-08-23

Mer info

Kundtjänstmedarbetare

Svenska Trygghetslösningar AB söker en person till tjänsten som kundtjänstmedarbetare i Malmö.

2024-08-21

Mer info